6444237_4947254.jpg

Ny toppmodell fra Mitsubishi Electric varmepumper

Mitsubishi Electric varmepumper lanserer nå sin nye toppmodell, Uwano på det norske markedet. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30°C og er testet på et av Norges kaldeste steder: Drevsjø.

Mitsubishi Electric varmepumper lanserer nå sin nye toppmodell, Uwano på det norske markedet. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30°C og er testet på et av Norges kaldeste steder: Drevsjø.  I Mitsubishi Electric står teknologi, kvalitet og utvikling i fokus. En ny varmepumpe er derfor ikke noe vi lanserer hver dag. Da er det ekstra stas å kunne lansere Uwano – rett og slett vår nye toppmodell. Den dekker varmebehovene vi har her i Norge, i tillegg til å ha et moderne og stilrent design, som gjør at vi har troen på at dette kommer til å bli mange nordmenns nye favoritt varmepumpe. Ingen av våre varmepumper varmer opp et rom raskere enn Uwano og det kommer jo godt med når vi har fjorårets vinter friskt i minne, forteller Øystein Brenna, salgsdirektør i Mitsubishi Electric Varmepumper. Saken fortsetter under bildet:

Mitsibushi-2.jpg

Varmepumpen med mest effekt

Uwano er utviklet med den verdensledende teknologien Mitsubishi Electric er kjent for, men har flere nye funksjoner og unike fordeler, blant annet varmesprederfunksjon, forbedret «Dual Barrier Coating» og en helt ny teknologi: «Drive Mode Selector».

Ellers har den selvfølgelig alle de smarte funksjonene og teknologiene du ønsker på en moderne luft-til-luft-varmepumpe som i-see Sensor, doble luftspjeld, nattmodus, WiFi og mye mer.  I tillegg til å være et energivennlig oppvarmingsalternativ til vinteren, har Uwano en helt ny funksjon som vi tror kundene vil sette pris på, nemlig «Drive Mode Selector». Funksjonen gjør at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte innstillinger: «Wide Room Mode» for ekstra kraftig luftstrøm og optimal varmespredning, «Eco Mode» for gradvis og besparende oppvarming, og «Quiet Mode» for enda roligere og stille innemiljø. Med innstillingen «Wide Room Mode» øker maskinen turtallet på viften for rask og kraftig oppvarming og fordeling av varme.

Perfekt for utfordrende hjem, store rom og gamle hus i en kald norsk vinter der man har behov for ekstra god effekt. Det gir deg friheten til å tilpasse komforten i hjemmet enda raskere, forteller produktsjef i Mitsubishi Electric, Morten Østerhagen. Uwano leveres i tre størrelser: Uwano 6300 (MSZ-RW25VG-SC), Uwano 7000 (MSZ-RW35VG-SC) og Uwano 8700 (MSZ-RW50VG-SC). Alle leverer nominell varmekapasitet helt ned til -25°C. Den minste modellen, Uwano 6300 leverer hele 4,8 kW ved -15°C og 3,2 kW ved -25°C. Laget for Skandinavia Mitsubishi Electric produserer alt i egne fabrikker med full kontroll over alle deler og komponenter. -

Når du kjøper en Uwano-pumpe får du en solid konstruksjon med høy kvalitet og lang levetid – spesielt tilpasset for kaldt og nordisk klima. Vi introduserer nå også et helt nytt merke som vi kaller «Made for Scandinavia». Dette merket gir forbruker ekstra sikkerhet og en garanti for at produktet er spesialprodusert, tilpasset og testet for det skandinaviske klimaet.

Maskiner med dette merket har blant annet ekstra effektiv avrimingsteknologi, og varmesprederfunksjon som bedrer luftsirkulasjonen vesentlig ved at den fordeler varmen jevnt i boligen. Samtidig utnytter den varmen fra vedovner og peiser, noe som oftere trengs i Skandinavia enn på kontinentet, utdyper produktsjef Østerhagen. Saken fortsetter under bildet:

Mitsibushi-1.jpg

Uwano kommer også med innebygget WiFi, med enkel oppkobling via QR-kode for tilkobling, «Plasma Quad Plus»-filtersystem og LED-backlight på fjernkontrollen for ekstra god leservennlighet. Uwano er tilgjengelig hos din varmepumpeforhandler i løpet av november.

Artikkel hentet fra VVSFORUM