744.jpg

Slik velger du riktig kjøkkenvask

Oppdag nye muligheter på kjøkkenet ditt! Det er forskjell på kjøkkenvasker. Bra design inspirerer og forenkler din verdagslige rutine.

Hvilken kjøkkenvask passer dine behov?

 • Skapbredden. Skal vasken passe inn i et 60 cm eller 80 cm bredt skap?

 • Hvor mange og hvor store kummer trenger du?

 • Skal det være plass til en langpanne i kummen?

 • Er det aktuelt med en heldekkende vask hvor stålet dekker hele benken?

 • Trenger du avrenningsbrett? På hvilken side? Hvordan skal vasken fungere på ditt kjøkken?

 • Hvilket utstyr ønsker du? Som skjærefjøl, skyllekurv og såpedispenser tilpasset vasken.

 • Avløpsrist med kurvventil? Med eller uten oppløftsmekanisme? Easy cover?

 • Husk at alle vasker ikke leveres med alle typer ventiler.

 • Rustfritt stål eller granitt? Stål er suverent med tanke på enkel rengjøring, hygiene og holdbarhet. Granittvasker er spesielt motstandsdyktige mot slag og riper og gir kjøkkenet særpreg.

 • Kildesorterer du? Da trenger du plass til flere søppelposer i benkeskapet og bør velge en vask med tilbaketrukket avløp. Oppgrader kjøkkenet med Intras avfallskvern! Du slipper søl og lukt, og får et praktisk og miljøvennlig kjøkken.

 • Monteringsform? Du kan velge mellom ulike monteringsmåter: Nedfelling, underliming, planliming og heldekkende vask. De ulike monteringsformene gir hver enkelt vask et eget uttrykk.

Kjøkkenvasker i stål fra intra - funksjonelt og innbydende

Utviklet for det skandinaviske kjøkkenet

Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør. Kjøkkenvasken er et viktig verktøy i hverdagen og den skal fungere i et interiør. Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Kjøkkenet skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig lekkert og innbydende.

Heldekkende kjøkkenvasker fra intra

Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør. Kjøkkenvasken er et viktig verktøy i hverdagen og den skal fungere i et interiør. Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Kjøkkenet skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig lekkert og innbydende.

Intra presenterer Cristadur® Greenwich til Granittvask sortimentet!

Greenwich er en kjøkkenvask for under- och planliming i granittmaterialet Cristadur®, et materiale med en silkelen overflate som er veldig lett å holde ren. Tilgjengelig i de stilige fargene svart Magma, hvit Polaris, sort Puro, grå Silverstone og brun Bronze. Leveres med praktisk integrert kurvventil, en ny og minimalistisk design detalj - mer farge og mindre rustfritt stål.

Det innovative Cristadur® materialet føles silkemykt, er lett å rengjøre og har de samme tøffe egenskapene som Cristalite+®. Viktige egenskaper for kjøkkenvasken som statistisk sett er den mest brukte delen av kjøkkenet.

Cristadur® Mono

Mono er en klassisk vask med en stor, dyp kum med plass i bakkant som kan utstyres med opptil fem hull for blandebatteri, såpedispenser og oppløftventil. Tilgjengelig i fargene sort Magma og hvit Polaris.

Nytt og lekkert utvalg av Schock granittvasker

Med nye og forbedrede egenskaper og flere farger å velge i, blir Schock granittvasker et lekkert innslag på kjøkkenet.

Trendy kjøkkenvask i unikt materiale

Cristalite+® har satt en ny standard for komposittvasker. Materialet er en blanding av granitt og akryl som er er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygienisk.

Vi har også rengjøringskit, Easy Care, for våre granite-produkter som forenkler rengjøringen. Granite Cristalite+® leveres i en metallisk finish i to ulike farger.