HELTHETLIGE BADEROMSPAKKER I DIN STIL

Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli. VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter interiør-arkitekter.

Vi har valgt å presentere deg for de ulike stilene i rom av forskjellig størrelse. Dette for at du lett kan se at stilene passer godt og er gode løsninger uansett om du har et stort eller et lite bad som skal bygges eller trenger rehabilitering.

HVILKEN STIL ER DU?

VikingBad leverer helhetlige baderomspakker i din stil. Finn din stil. Her kan du også se pris på komplett baderomspakke. 

Urban-web m overskrift (1).jpg

Elegant baderom

Nordisk web med overskrift.jpg

Klassisk web med overskrift.jpg

Harmoni web med overskrift.jpg

Retro web m overskrift.jpg

Du har full valgfrihet

Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan du nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør. Stilene er komplette, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra vårt brede produktspekter, for å skape ditt eget preg.